Aankondiging aanwezigheid op HortiContact 2024

HortiContact is dé vakbeurs waar de gehele Nederlandse glastuinbouwsector samenkomt om te netwerken, inspiratie op te doen en de sector vooruit te helpen. We zijn er trots op om mee te kunnen delen dat ook wij dit jaar met een stand aanwezig zullen zijn.

Op 5, 6 en 7 maart zullen we aanwezig zijn om je persoonlijk te vertellen over onze missie: meer groente en fruit voor voedselbankklanten door het redden van partijen groente & fruit – die kwalitatief nog een aantal dagen voldoende vers zijn – en die om wat voor reden ook niet verhandelbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat deze naar de distributiecentra van Voedselbanken Nederland gaan. Vandaar uit worden ze verdeeld over de lokale voedselbanken in Nederland.

Kom je langs bij standnummer

G157?

We zijn te vinden op Het Duurzaamheidspaviljoen. Duurzaamheid is één van de drie hoofdthema’s die centraal staan dit jaar. Het is een cruciaal onderwerp voor de glastuinbouwsector vanwege de impact van de industrie op het milieu, het gebruik van natuurlijke hulpbronnen en de behoefte aan een ecosysteem.

En als je er toch bent: als bezoeker van HortiContact kom je in contact met experts, leveranciers, kennispartners en collega’s uit de sector. Het is dé gelegenheid om waardevolle inzichten op te doen, te leren en te netwerken. HortiContact biedt exposanten de kans hun merk te versterken, nieuwe zakelijke contacten te leggen en hun marktpositie te versterken. HortiContact is de plek waar de sector samenkomt en zich voorbereidt op wat komen gaat. ”Waar de toekomst begint.”

Tot ziens op standnummer G157 op 5, 6 of 7 maart!

Aanmelden voor een gratis toegangsticket kan via onze aanmeldlink:
https://register.visitcloud.com/survey/11msjp8voi1cl?actioncode=NTWO000315JJC&partner-contact=2656nr3kbmwhb