cheque Rabo Impactfonds

Bericht voor vrijwilligers van Voedselbanken Nederland

Onze Groente & Fruitbrigade is de op één na grootste leverancier van Voedselbanken Nederland. Onze missie is om iedere voedselbankklant elke week te voorzien van verse groente & fruit. Het verwerken en distribueren van verse groente en fruit brengt uitdagingen met zich mee.
Hoe krijgen we groente en fruit in goede conditie op het aanrecht van onze voedselbankklant?
Deze vraag staat centraal tijdens de workshops voor voedselbanken.

Kees Persoon (40 jaar kwaliteitservaring bij de Greenery) neemt je mee in ‘Hoe om te gaan met verse groente en fruit?’. Er komt een keurproef en er is alle ruimte voor vragen, knelpunten en terugkoppeling. Dit jaar organiseren we deze kwaliteitsworkshop op verschillende momenten en locaties.

De eerste data zijn bekend:
WEST NEDERLAND – Woensdag 10 april 9.30-15.00u bij RDC Haaglanden
OOST NEDERLAND – Woensdag 8 mei 9.30-15.00u bij RDC Arnhem

De inschrijving is geopend! Scan de QR-code met je telefoon of open deze link: https://tinyurl.com/groentefruitbrigade, vul het formulier in en klik op verzenden.
Je kunt op het formulier ook aangeven als je nu niet kunt, maar wel graag op de hoogte wordt gehouden over de najaars-sessies.
Let op: er is een max. aantal deelnemers dat we kunnen plaatsen per sessie.

Kom je niet uit de buurt en wil je dolgraag een kwaliteitsworkshop volgen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@groentefruitbrigade.nl. In het najaar organiseren we nog twee workshops elders in Nederland. Heb je vragen, opmerkingen of moeite met aanmelden? Mail ons gerust.