cheque Rabo Impactfonds

Succesvolle Open Dag
Groente & Fruit Brigade
locatie Nagele

In Nagele beleefden we 29 mei j.l., dankzij de inzet van onze vrijwilligers en ondanks matig weer, een mooie open dag. Samen met medegebruiker Philadelphia Mag Er Zijn was de Mulderloods feestelijk ingericht met oogst, kuubskisten en infopanelen.

Tweemaal werd een demonstratie met de kantelaar en loopband uitgevoerd om een indruk van het werk te geven. Potentiële vrijwilligers kwamen langs om een kijkje te nemen en buurtbewoners grepen deze kans aan om te zien waar onze Brigade zich mee bezig houdt.

Een verrassing ’s middags was de komst van Peter Keij van BioRomeo met een bus vol stagiaires van de Warmonderhof, een agrarische opleiding in Dronten die de nadruk legt op biologische landbouw. Leuke gesprekken gehad en van gedachten gewisseld.

Door de vooraankondigingen in de media werden al een aantal nieuwe vrijwilligers binnengehaald, daarnaast was de open dag een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
GFB Bestuurslid Carel was uit Rotterdam gekomen en fixte en passant de laptop.

Locatiecoördinator Arie stond overal klaar om mensen te woord te staan, terwijl vrijwilligers het werk toelichtten en voor een heerlijke lunch zorgden met broodjes en soep.

Onze Groente & Fruit Brigade kijkt terug op een geslaagde open dag waarvoor vele mensen zich hebben ingezet. Hulde en dank!